Excl. BTW Incl. BTW

Riool inspectie Camera

1 week  304,50
Excl. BTW
1 dag  145,00
Excl. BTW

Omschrijving

  • Uitstekende Prestaties: Onze rioolinspectie kan gemakkelijk moeilijk bereikbare plaatsen zien met een kabel van 164'/50 m. Het kan door elke nauwe ondergrondse omgeving gaan en biedt u een geweldige ervaring bij het opnemen van HD-beelden/video. Het is compatibel met een camera met een diameter van 23 mm en geschikt voor het inspecteren van buizen met een diameter van 25-200 mm.
  • · 7" LCD & DVR-functie: Het 7" TFT (800x480 kleurschaal) LCD-scherm kan worden verwijderd om gemakkelijk live video te kunnen bekijken. Bovendien is deze videocameramonitor ontworpen met een DVR-functie om foto's en video rechtstreeks op de 8 GB SD-geheugenkaart vast te leggen.
  • · Waterdichte Camera & Nachtzicht: Deze waterdichte pijpleidinginspectiecamera met een flexibele veer, gemakkelijk te buigen en op verschillende leidingen te passen. Bovendien heeft de rioolinspectiecamera een kijkhoek van 140° en kun je elk gecompliceerd leidingsysteem gemakkelijk bekijken. Uitgerust met 12 instelbare LED's, kunt u de afvoercamera gebruiken in natte, vochtige en lage helderheidsgebieden.
  • · 6 Uur Werktijd: Met een oplaadbare batterij van 4500 mAh hoeft u zich geen zorgen te maken dat de batterij in korte tijd leeg raakt. De industriële endoscoop ondersteunt 6 uur werktijd. Met de batterij met hoge capaciteit is het handig om buiten te gebruiken zonder stroomvoorziening.

Extra Productopties