Over ons

JL Verhuur B.V. is een jonge onderneming van vader Leon en zoon Julian Vervoort uit het Limburgse Helden. Leon heeft een jarenlange ervaring in de tuinbouwbranche en Julian is actief in de infrastructuur/grondwerk branche. Samen hebben ze besloten om JL Verhuur op te richten.

Ons bedrijf is ontstaan naar aanleiding van de vele vragen die we kregen om gebruik te mogen maken van machines en apparatuur die we ter beschikking hadden binnen ons familiebedrijf. Nadat we klein zijn gestart is het inmiddels een volwaardig verhuurbedrijf geworden met méér dan 250 producten en machines. En ons assortiment wordt wekelijks uitgebreid! 

Onder onze klantenkring bevinden zich bouwbedrijven, schilders, hoveniers, fabrieken, evenementenbureaus, signbedrijven en ga zo maar door. Ook hebben wij veel materialen die voor de particuliere verhuurmarkt geschikt zijn. Van klein handgereedschap tot grote machines, steigers en hoogwerkers.

Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact met ons op. Wij werken samen met andere verhuurbedrijven om ons productaanbod te vergroten. Zo wordt u zelden tot nooit teleurgesteld.

JL Verhuur, voor bedrijf én particulier!