Excl. BTW Incl. BTW

Bouwlaser Lamigo SPIN 205

1 week  120,69
Excl. BTW
1 dag  46,42
Excl. BTW

Omschrijving

Lamigo SPIN 205 Roterende Laser Automatisch Nivellerend

De Lamigo SPIN 205 roterende laser is speciaal gemaakt voor gebruiksvriendelijkheid. De SPIN 205 roterende laser is gemakkelijk met één knop aan en uit te zetten. Wanneer de SPIN 205 is ingeschakeld begint deze direct te nivelleren. Wanneer de laser klaar is met nivelleren gaat de laser roteren en kan er gewerkt worden. Ook is de SPIN 205 voorzien van oplaadbare batterijen die via de laser op te laden zijn. Deze oplaadbare AA batterijen kunnen gemakkelijk vervangen worden door AA alkaline batterijen wanneer geen stroomvoorziening in de buurt is. Dit is ideaal wanneer de oplaadbare batterijen leeg zijn geraakt. 

Zelf nivellerend:

De SPIN 205 nivelleert volledig automatisch door middel van servomotoren. Hierdoor nivelleert de roterende laser snel en nauwkeurig. Zet de Lamigo SPIN 205 op een statief druk op de aan-knop en wanneer de laserstraal gaat draaien is de bouwlaser volledig genivelleerd (waterpas) en kan direct gewerkt worden. Door de hoge nauwkeurigheid is deze laser geschikt voor het professionele gebruik. 

Bereik:

Met de meegeleverde handontvanger heeft de Lamigo SPIN 205 rotatielaser een werkbereik van 500 meter. Het bereik van de rotatielaser tot de ontvanger is 250 meter. Met dit grote werkbereik is deze SPIN 205 uniek in zijn prijsklasse. Daarnaast is het een nauwkeurige bouwlaser, met een maximale afwijking van slechts 1,5 millimeter op 10 meter volgens de fabrieksspecificaties. Echter blijkt deze afwijking in de praktijk vaak nauwkeuriger te zijn. 

Afschot:

Het is mogelijk om deze rotatielaser in dubbel afschot te stellen. Dit kan simpel gedaan worden met de bijgeleverde afstandsbediening. De X-as kan in afschot gesteld worden en tegelijkertijd kan de Y-as ook in afschot gesteld worden. Hiermee is er een dubbele helling te creëren tot een maximaal totaal afschot tot 7%. Dit afschot dient manueel te worden ingesteld door middel van de afstandsbediening.

TILT functie:

De Lamigo SPIN 205 is voorzien van een TILT functie. Wanneer de TILT functie is ingeschakeld kunnen meetfouten voorkomen worden. In de TILT functie schakelt de SPIN 205 zichzelf uit wanneer deze een schok heeft gekregen of is bewogen. Op deze manier is te merken dat de roterende laser is bewogen en dus opnieuw zal moeten worden ingesteld. Ideaal wanneer de roterende laser niet elk moment in het zicht is.